Dakreflex.nl
 
Meesters in waterdichte en energiezuinige dakoplossingen

Diensten

 • Dakinspectie
 • Dakcoating
 • Dakrenovatie


DAKINSPECTIE

Een dak is pas echt waterdicht wanneer deze perfect uitgevoerd is door betrouwbare vakmensen en met het juiste dakdichtingssysteem. Daarnaast is het van belang dat een dak goed onderhouden blijft. Vergeet niet dat onder uw dak een kapitaal aan uitrusting en dure goederen staat. Als uw dak niet van tijd tot tijd een inspectie krijgt, loopt u het risico om waterschade te krijgen. Waterschade kan voor grote kosten zorgen, dat eenvoudig voorkomen kan worden door het dak regelmatig te laten inspecteren. De meeste verzekerings- en waarborgcontracten schrijven uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud van uw dak voor, in uw eigen belang.

Als u in dakinspectie investeert, dan verwacht u dat dit professioneel gebeurd. Dakreflex heeft de nodige kennis en ervaring in huis om voor u een grondige dakinspectie uit te voeren. Op dagelijkse basis voeren wij dakinspectie uit over het hele land. Wij kunnen snel de risicofactoren op uw dak ontdekken en de vochtgevoelige plekken op het dak meteen aanwijzen. Denk aan bijvoorbeeld dakdoorvoeren, dakdoorbrekingen, hemelwaterafvoeren, blazen, scheuren enzovoort. Wordt er tijdens de inspectie een probleem op uw dak waargenomen? Dan herstellen wij dit per direct voor u, zolang dit mogelijk is.

DAKCOATING

Het hele jaar door wordt uw dak blootgesteld aan weersomstandigheden. In de zomer schijnt de hete en felle zon op uw dak, terwijl in de winter uw dak zwaar wordt belast door vorst en (zure) regen. Deze extreme weersomstandigheden leiden tot plakkend vuil, oppervlakte-erosie, algen en mos. Het dak zal er steeds minder mooi uitzien en het water zal langzamer van uw dak afstromen. De aantasting op uw dak begint…

Nu u toch bezig bent met het afwegen van verschillende opties, denkt u eens aan een witte coating. Deze kwalitatief hoge coating die wij machinaal aanbrengen heeft vele voordelen. Wijzig de kleur van uw zwarte dak met Dakcoat Reflex AQ coating, waarbij de hitte derhalve teruggekaatst wordt. Een fenomenale formule voor zowel de eigenaren van het onderpand alswel de omgeving. Dakcoat Reflex AQ kan gebruikt op worden op vrijwel elk oppervlak. Het behandelde oppervlak zal 88% weerspiegelen van het zichtbare infrarode en ultraviolette licht van de zon, en koelt het dak van ongeveer 80 graden C. naar 40 graden C. op een warme zomerse dag. Donkere gekleurde materialen absorberen juist de IR stralen en warmen het oppervlak op.

DAKRENOVATIE

Om overlast zoals lekkages te voorkomen is het belangrijk dat uw dak in perfecte staat is. Een klein lek kan grote gevolgen hebben. Het is dan ook raadzaam om uw dak regelmatig te laten onderhouden om zo zeker te zijn dat uw dak waterdicht is. Afhankelijk van de gebruikte materialen, de ligging van het pand en de toegepaste dakbedekking, kan het dak mankementen vertonen of vervuild raken. Dit kan leiden tot erg grote en vervelende problemen.

Bij een renovatie is er sprake van overlagen (een nieuwe laag over de oude laag dakbedekking aanbrengen). Veelal een dure aangelegenheid. Denk hierbij aan de oplopende kosten voor verwijderings-bijdrag van bitumen, arbeidsloon voor de verwijdering & afvoer en bijvoorbeeld kosten voor hoogwerkers/kranen om nieuw dakbedekkingsmateriaal op het bestaande dak te plaatsen. Dit kan, sneller en efficienter!!

Door gebruik te maken van onze Dakcoat Reflex AQ coating herstellen wij de veroudering van EPDM of bitumen dakbedekking, die ook niet meer verwijderd hoeft te worden in tegenstelling tot de traditionele methode van dakrenovaties en is daarmee de GROENE toekomst van dakrenovaties.

 • Gecertificeerde installatie
 • 100% siliconen (superieur aan EPDM / bitumen)
 • Geen verwijderings- en afvoerkosten
 • Milieuvriendelijk: geen oplosmiddelen
 • Garantie: 15 of 20 jaar verzekerd
 • Levensduur meer dan 40 jaar
 • Hoge warmtewering & energiebesparing
 • Landelijke dekking