Dakreflex.nl
 
Meesters in waterdichte en energiezuinige dakoplossingen

Welkom bij Dakreflex


De witte dakcoating van Dakreflex is speciaal ontwikkelt voor platte daken. 

Wijzig de kleur van uw zwarte dak met dakcoating van Dakreflex, waarbij de hitte derhalve teruggekaatst wordt. Een fenomenale formule voor zowel de eigenaren van het onderpand alswel de omgeving. De dakcoating van Dakreflex kan gebruikt worden op vrijwel elk oppervlak. Het behandelde oppervlak zal 88% weerspiegelen van het zichtbare infrarode en ultraviolette licht van de zon, en koelt het dak van ongeveer 80 graden celsius naar 40 graden celsius op een warme zomerse dag.  

Waarom witte dakcoating van Dakreflex gebruiken?

De temperatuur binnen uw bedrijf wordt minimaal 3 tot 5 graden koeler. Daarnaast zal u tot 40% gaan besparen op uw koelkosten. Ook is bewezen dat er minder ziekteverzuim ontstaat.

Als u kiest om uw dak wit te laten maken, heeft u recht op energie investeringsaftrek (EIA). U mag 54,5% aftrekken van uw investeringsaftrek van de brutowinst.

Stedelijke hitte eiland effecten! Wat inhoud dat stedelijke gebieden warmer worden dan omliggende gebieden als gevolg van de toename van koolstof. Het verhoogt het gebruik van koeling van gebouwen waarvoor 5 tot 6% meer energie nodig is. 

Verhoogde koolstofemissie: de Europese Unie heeft een doelstelling om dit naar beneden te brengen met 20% voor 2020. Een Dakcoat Reflex AQ coating kan dit stedelijke hitte eiland effect al reduceren. Een lagere hitte overdracht. Dakcoat Reflex AQ coating  kan de warmte overdracht in gebouwen verminderen door de hitte absorptie van de zon te reflecteren. Het zal het comfort binnenshuis verbeteren en daarnaast het gebruik beperken van de airconditioning. Dus: verminderingen van de koelingskosten! Dakcoat Reflex AQ  zal de temperaturen op het dak rond gebieden alwaar airconditioningssystemen werkzaam zijn verminderen, waardoor der kosten voor verkoeling in het algemeen ook afnemen. Er hoeft immer minder koude lucht het gebouw ingeblazen te worden.

Gebruik de dakcoating van Dakreflex om energie te besparen en de koolstofemissie te verminderen.